Kanelbolle Snickerdoodles

SISU Kanelbolle Proteinkuler

(oppskrift fra Frøken Holm) 

 

Oppskrift til ca 30 boller: 

1 boks (400 ml) kokosmelk, men bare det tykke (vannet i bunnen tar du ikke med)

2 ss espresso

120 gr lettkokte havregryn

170 gr SISU Nutrition kanelbulle-proteinpulver

20 gr kakaopulver

2 ss kanel

100 gr sukrin gold

1 ts vaniljepulver

1 ts maldonsalt

Litt kanel og tagatesse eller annet søtstoff å rulle kulene i.

 

Slik gjør du: 

Bland alt god sammen med en slikkepott eller sleiv

Sett det kaldt i et par timer (ellers blir det nesten umulig å trille kuler)

Del deigen opp i ca 30 like store biter og trill kuler

Rull kulene i en blanding av kanel og tagatesse (eller annet søtstoff)

Oppbevares i kjøleskap i inntil 2 uker

Kulene kan fint fryses